Med det helt usynlige BASWAphon akustikloft har Rockidans sørget for behagelig madro hos Brdr. Price.

I Rosenborggade i det centrale København ligger Restaurant Brdr. Price. Byens nye spisested med de landskendte bagmænd og deres ligeså berømmede madfilosofi har fået ros for både mad og stemning.

Restauranten ligger i det kompleks, der oprindelig i 1900 blev opført til KFUM. Hele bygningen gennemgik en indvendig renovering i 2011, og her indgik Rockidans fugefri akustiklofter i flere kontorer på øverste etage og så altså i restauranten i stueetagen.

Det fuldpudsede akustikloft forkorter efterklangstiden i lokalet og giver en meget bedre akustik uden ekko. Systemet er designet til at optage lydfrekvenser i ”samtaleområdet” og er derfor velegnet til både mødelokaler, undervisningslokaler og selvfølgelig restauranter, hvor gæsterne gerne vil kunne tale sammen, selv om alle de andre gæster også gør det.

Usynlig loftløsning
Løsningen udmærker sig ved at være fuldstændig usynlig, forstået på den måde at overfladen ligner enhver anden finpudset overflade uden hverken synlige samlinger, skruer eller skinner. Derfor anvendes systemet ofte til blandt andet fredet byggeri, hvor man gerne vil gøre noget ved akustikken uden at pille ved lokalets fremtoning. Folketingssalen, Kronborg, svømmehallen på Ollerup Gymnastikhøjskole og Belis Bar med det unikke kælderloft er alle gode eksempler på, hvordan BASWAphon systemet har fået lydeffekt og oprindeligt udseende til at gå op i en højere enhed.

DesignGroup Architects var rådgiver på renoveringen i Rosenborggade.

 

Relaterede emner

BASWA Nyheder

Liv uden larm på VUCs nye fyrtårn i Haderslev

Det store atrium der samler gange og trappeløb i det nye VUC i Haderslev ville lyde som en domkirke uden BASWAphon akustikpuds.

BASWA Nyheder

Endelig ro i klosteret

Det kan mærkeligt nok være svært at få lov til ro i fredede bygninger. Men i Mariager lykkedes det.

BASWA Nyheder

Når støjen går op i det røde felt

Med en renovering har Alsion i Sønderborg fået løst sit problem med ekko og støj i den store atrium-café på en opsigtsvækkende og alligevel helt usynlig måde.